Om mig

OM MIG

 

Jag har ett stort intresse av mina medmänniskors välmående och har övertygelsen om att vi alla kan förändra och förbättra sin situation med en positiv mental inställning och stark tro på sig själv!

 

Jag jobbar själv kontinuerligt med att få bort mina rädslor som jag själv anser är mentala hinder.

Jag har så länge jag kan minnas haft ett brinnande intresse, nyfikenhet och engagemang för medmänniskor och andras välmående. Att ta steget att utbilda mig och bli professionell coach har varit en naturlig del och nästa steg i min vidareutveckling. 

 

Coaching är ett beprövat och strukturerat sätt få en person att själv komma till insikt om sitt mående, agerande och handlande, återkommande tankar (destruktiva som konstruktiva men som inte leder till förändring), mentala hinder, potential och möjlighet att själv kunna påverka sin situation, nästa steg och mål framöver. Det låter ju helt fantastiskt och jag lovar att det fungerar.

 

Om du vågar släppa sargen, sätta ord på dina inre tankar, är mottaglig och lyhörd mot dig själv, dina behov och vågar utmana dig själv så kommer insikten och förändring iom den.

I promise!

 

Jag har utbildat och diplomerat mig som Professionell Coach ICF, Avancerad Coach ICF och även diplomerat mig som Ledarskapscoach på Akademi Coachstjärnan. Omfattande och intensiva coachutbildningar under 14 månader. Är utbildad enligt ICFs elva kärnkompetenser inom coaching och mitt mål är att internationellt certifiera mig som coach genom ICF. 


Utöver det har varit ledare och chef inom IT-branschen över 20 år, arbetat inom IT-branschen i drygt 30 år och driver idag eget företag. Bra och engagerat ledarskap med syftet att lyfta andra är något som ligger mig varmt om hjärtat. 

 

Privat har jag två barn, en dotter som är 23 år och en son som är 22 år. Gillar att utmana mig själv mentalt som fysiskt. Har genomfört både Tjejklassikern och En Svensk Klassiker. På sommaren vandrar jag helst i berg, glaciärer i Norge och bestigit bl.a. Kebnekaise. Får både mitt lugn och energi när jag är ute i naturen. Yogar så mycket jag bara kan och får möjlighet till. Är levnadsglad, tror på att ta vara på de möjligheter som ges och leva livet här och nu.  

 

 

Coach Gabriella i Stockholm

Email gabriella.vonmartens@gmail.com

© All Rights Reserved.